Τρόποι Αποστολής​

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το eshop.vasiliadis-honey.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται 2 φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) από την ημ/νία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών άνω των 80 € γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας. Για παραγγελίες μικρότερες των 80 € υπάρχει 5€ χρέωση μεταφορικών.

Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα εταιρείας courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  vasiliadis-honey.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών άνω των 80 € γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας.

Για παραγγελίες μικρότερες των 80 € υπάρχει χρέωση 5 €. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στο χώρο σας από τη εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα εταιρείας courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση και καθυστέρηση παραγγελίας 2 ημερών απο το αναμενόμενο.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Κερδίστε επίσης 5% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία σας.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας

Κερδίστε 5% έκπτωση για την πρώτη σας αγορά!

Facebook Instagram
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρήση των cookies.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου